Op zoek naar een gekwalificeerde, zorgdragende gastouder?

Veel werkende ouders zijn op zoek naar goede, betrouwbare kinderopvang. Opvang door een gastouder kan voor veel ouders een uitkomst bieden door de kleinschaligheid en flexibiliteit van de opvang. Het is een erkende vorm van kinderopvang, met een hoog kwaliteitsniveau. Uw kind komt niet in een groep, maar krijgt een tweede ‘thuis’ alleen, of samen met andere kinderen. Gastouderopvang kan zowel bij de ouder als bij de gastouder thuis plaatsvinden.

Opvang door een gastouder heeft vele voordelen ten opzichte van de opvang in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Het is een persoonlijke vorm van kinderopvang. Doordat er sprake is van kleinere groepen, kan er beter rekening gehouden worden met de wensen van de ouders en het thuisritme van het kind. Tegelijkertijd is de kwaliteit gewaarborgd als u wordt bemiddeld door een erkend gastouderbureau.

In de meeste gevallen is opvang buiten de reguliere opvangtijden mogelijk. Hierdoor biedt het voor ouders met wisselende roosters een uitkomst omdat zij niet altijd bij een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang terecht kunnen omdat de gewenste opvang buiten de openingstijden van de locatie vallen.

Gebruik maken van gastouderopvang via Gastouderbureau Toppie? Neem contact met ons op voor meer informatie of om u in te schrijven!

Heeft u vragen?

Heeft u als ouder een vraag of ondersteuning nodig bij het zoeken naar een geschikte gastouder? Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op.

Gastouder zoeken

Zoekt u een gastouder bij u in de buurt? U kunt eenvoudig gastouders in heel Nederland vinden via de gastoudermarktplaats van De Gastoudercentrale.

Gebruik de zoekbalk boven aan deze pagina om uw zoekopdracht te beginnen, of ga naar de website van
De Gastoudercentrale.

Wat vindt u van de service van Gastouderbureau Toppie?

Wij zijn benieuwd naar uw mening over Gastouderbureau Toppie!

Deel uw ervaringen met ons via onze contactpagina, wij vinden het fijn om te horen of u wat aan ons heeft.
Hierdoor kunnen wij constant bijsturen in onze kwaliteit en u en uw kind het beste bieden.

Gastouderbureau Toppie
nl en pl