Pedagogisch ondersteuningspakket voor gastouders

Banner welkomstpakket
 

Voor elk kind dat u minimaal 10 uur per week opvangt, krijgt u van Toppie gedurende twee jaar een pedagogisch speel-, leer- of doe-pakket!

U heeft een keuze uit vijf pakketten elk voor verschillende leeftijden met diverse onderwerpen. U kunt maximaal vier pakketten ontvangen wanneer u vier of meer kinderen bij Toppie heeft gecontracteerd. Elk half jaar ontvangt u bij het huisbezoek een aanvulling op het pedagogisch gastouderpakket.

Pedagogisch ondersteuningspakket voor gastouders

Voor elk kind dat u minimaal 10 uur per week opvangt, krijgt u als gastouder bij Toppie gratis het pedagogisch speel-, leer- en doe-pakket! U heeft een keuze uit vijf pakketten elk voor verschillende leeftijden met diverse onderwerpen. Lees hier meer over het pedagogisch ondersteuningspakket

Tijdschrift wapiti

Ruime keuze

Gastouderbureau Toppie biedt een zeer ruime keuze aan verschillende tijdschriften voor alle leeftijdscategorieeen. Van dieren ontdekken met Wakou of de Wapiti, prachtige illustraties in Pompoen, knutselen met Handige Handjes en oa. Pippo voor de allerkleinsten.

Tijdschrift handige handjes

Spelenderwijs leren en doen

Alle tijdschriftpakketten van Gastouderbureau Toppie zijn gericht op het ontwikkelen van het kind. Creativiteit, begrijpend lezen, kennis opdoen en puzzelen zijn onderdelen van elk tijdschriftpak

Tijdschrift pompoen

Constante vernieuwing

Elk tijdschrift wordt u voor een half jaar geleverd, mét leuke verrassing! Uw oppaskinderen kunnen dus elke maand een nieuw tijdschrift uitpluizen

Tijdschrift pippo

Word gastouder en ontvang het speel-, leer- & doe-pakket

Van Toppie krijgt u elk half jaar een pakket voor uw opvangkind. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is aangeven welk pakket u graag wenst te ontvangen!

De bemiddelingsmedewerkers van Gastouderbureau Toppie komen graag bij u langs om een en ander toe te lichten in een kennismakingsgesprek. De bemiddelingsmedewerker neemt voor u dan ook een kleine verrassing mee.

Hoe werkt het?

Icon write

Aanmelden bij Gastouderbureau Toppie

U kunt zich als gastouder aansluiten bij een vestiging bij u in de buurt. Neem hiervoor contact op met Gastouderbureau Toppie.

Icon coffee

Kennismaking met Toppie

U wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Is er een klik? Het contract wordt opgemaakt en u kunt aan de slag bij Toppie!

Icon thumb

Kies welkomstpakketten

Met het formulier kunt u aangeven welke ondersteuningspakketten u wilt gebruiken. Kies de leeftijd en titels waar u gebruik van wilt maken.

Icon sun

Speel, leer en doe!

Elk halfjaar ontvangt u het gehele pakket voor de komende zes maanden thuis. Nu is het tijd om samen met uw gastkindjes te ontdekken wat het pakket te bieden heeft!

U heeft de keuze uit de volgende pakketten:

Het Pippo-pakket

Tijdschrift pippo

Het Pippo-pakket met lieveheersbeestjeskoeltas voor kinderen van 1-3 jaar

Het Wakou-pakket

Tijdschrift wakou

Het Wakou-pakket met zandknutselwerk voor kinderen van 4 tot 7 jaar

Het Wapiti-pakket

Tijdschrift wapiti

Het Wapiti-pakket met vlieger voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Het Pompoen-pakket

Tijdschrift pompoen2

Het Pompoen-pakket met Billie Bollie stickers voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Het Handige Handjes-pakket

Tijdschrift handige handjes

Het Handige Handjes pakket met speciaal werkschort voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Bestel een pakket

Bestel pakket

Kies een pakket naar keuze

Gastouderbureau Toppie