Word franchisenemer bij Gastouderbureau Toppie!

Wilt u naast uw bestaande werk graag uw eigen onderneming runnen en tevens ondersteund worden door een professioneel team? Dan bieden wij u de mogelijkheid om franchisenemer te worden.

Franchisenemer worden bij GOB Toppie betekent:

 • Ondersteuning bij uw werkzaamheden door een professioneel team
 • Centrale helpdesk voor telefoon en behandeling van e-mails
 • Commercieel franchisemateriaal
 • Verkoopondersteuning
 • Een marktplaats waar u gevonden kunt worden door vraagouders en gastouders
 • Toegang tot een gebruiksvriendelijk en online informatiesysteem

Wilt u naast uw bestaande werk graag uw eigen bedrijf runnen en tevens ondersteund worden door een professioneel team? Dan biedt Gastouderbureau Toppie u de mogelijkheid om franchisenemer te worden. U krijgt intensieve ondersteuning bij uw werkzaamheden zodat u zich geheel kunt richten op het werven en begeleiden van ouders en gastouders. Wanneer u niet aanwezig bent, vangt onze helpdesk alle e-mail en telefoontjes op zodat u deze op een later moment kunt opvolgen. Voor de franchisenemer stellen wij een handboek, verkoopondersteuning, marktplaats en online informatiesysteem beschikbaar. Voordat u begint krijgt u een tweedaagse cursus waarin alle aspecten van franchisenemer worden behandeld.

Wat kunt u verwachten als franchisenemer van Gastouderbureau Toppie?

Voordat u begint, is het belangrijk om enig inzicht te krijgen in de verdiensten van een franchisenemer. Onze ervaring is dat een kundig franchisenemer binnen een jaar op een omzetniveau van € 10.000,-/jaar kan komen. Vervolgens kunt u als franchisenemer besluiten om de omzet verder te verhogen om hiermee een eventuele andere betrekking af te bouwen. Als zodanig bouwt u als franchisenemer in een jaar tijd aan een interessante inkomstenbron naast de reguliere arbeidsinkomsten.

 

Wat verwachten wij van u als franchisenemer? Als franchisenemer bent u zelfstandig ondernemer in de gastouderopvang. Dit is een verantwoordelijke taak. Aan onze franchisenemers stellen wij hierom bepaalde eisen.

 • Als zodanig moet u affiniteit hebben met de pedagogische aspecten van kinderopvang.
 • Daarnaast moet u open communiceren met ouders en gastouders en bij hen het vertrouwen wekken dat u een goede partij bent waar zij hun opvangcontracten kunnen afsluiten.
 • Verder moet u commerciële vaardigheden hebben die u helpen om een goed resultaat te behalen.
 • Wij vragen van de franchisenemers dat zij een pedagogisch gerelateerde opleiding voltooid hebben van minimaal niveau MBO-3 (bijvoorbeeld SPW of PW). Klik hier om de lijst te openen met kwalificerende diploma's.
 • De kosten van het startpakket met de begeleiding van u als franchisenemer bedragen € 495,-.
Gastouderbureau Toppie