Toppie West-Brabant

Welkom bij Gastouderbureau Toppie West-Brabant
Mijn naam is Chantal Leijger en ik woon in Roosendaal. Als consulente van Gastouderbureau Toppie West-Brabant zorg ik met veel plezier voor de juiste match tussen gastouders en vraagouders. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kinderopvang en als moeder van twee kinderen heb ik de nodige ervaring en kennis om u van dienst te zijn.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Tijd om rustig een boekje te lezen, een spelletje te doen of een knutselwerkje te maken. Uw kindje staat centraal bij de gastouder, dat is de kracht van gastouderopvang.

Ondersteuning door de gastoudercentrale
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. De Gastoudercentrale verzorgt ons administratiesysteem. Via OpvangApp worden alle uren en gegevens geregistreerd. Gastouders kunnen zich inschrijven op onze marktplaats en via deze marktplaats kun je als ouder eventueel op zoek gaan naar de gastouder die bij je past.

Kan ik u van dienst zijn?
Ik help ouders graag bij het vinden van een leuke gastouder die voldoet aan uw opvangwens. Geef hier aan waar u naar op zoek bent. Wilt u juist gastouder worden, dan kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bent u al gastouder en op zoek naar meer gastkindjes? Meld u dan aan bij Toppie West-Brabant via deze link.

Opa en oma of vriendin of tante als oppas?
Gastouderbureau Toppie West-Brabant biedt ook ondersteuning in het officieel registreren van de opvang die door opa oma tante of vriendin verzorgd wordt. Vraag naar de voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen om je officieel te registreren en om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag.

Extra informatie is te vinden op onze algemene site of neem persoonlijk contact met mij op.


Chantal Leijger

 

Lees hier de privacyverklaring van Toppie West-Brabant.

Neem contact op met Toppie West-Brabant

Regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rucphen, Halsteren, Hoogerheide, Dinteloord, Oud Gastel, Oudenbosch, Wouw e.o.06 18 14 71 92
chantal@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl