Toppie Breda e.o.

Welkom bij Toppie Breda e.o.
Mijn naam is Ilona van der Voort. Ik woon in Rucphen en ben bijna dertig jaar werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven en ook nog zes jaar als gastouder. Ook ben ik moeder van twee zonen (1999 en 2003) en heb ik 3 bonuskinderen (2000-2003-2007).
Zelf werkte ik al jaren samen met Gastouderbureau Toppie als gastouder en daardoor kwam deze kans op mijn pad. Als moeder en gastouder weet ik hoe belangrijk het is dat jij je kindje met een gerust hart wegbrengt in een vertrouwde omgeving, waar ouders en kind zich thuis voelen. Ik vind het daarom erg belangrijk om de perfecte match tussen vraagouder en gastouder te vinden.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind en tijd om rustig een boekje te lezen, een spelletje te doen of een knutselwerkje te maken. Jouw kindje staat centraal bij de gastouder, dat is de kracht van gastouderopvang.

Ondersteuning door De Gastoudercentrale
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. De Gastoudercentrale verzorgt ons administratiesysteem Opvangapp, waar alle uren en gegevens worden geregistreerd. Gastouders kunnen zich inschrijven op onze marktplaats en via deze marktplaats kun je als ouder eventueel op zoek gaan naar de gastouder die bij je past.

Regio
Mijn regio is Breda e.o., tussen Etten-Leur en Gilze-Rijen. (Breda, Prinsenbeek, Geertruidenberg, Oosterhout, Drimmelen, Zundert, Klein Zundert, Wernhout, Achtmaal, Galder, Ulvenhout, Bavel, Teteringen) 
Heb je belangstelling voor vertrouwde en voordelige kinderopvang in huiselijke kring? Of wil je graag gastouder zijn op een professionele en persoonlijke manier? Wellicht wil een buurvrouw, vriend(in) of oma/opa graag op jouw kinderen) passen en hier graag wat ondersteuning bij? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak.

Kan ik je van dienst zijn?
Ik help ouders graag bij het vinden van een leuke gastouder die voldoet aan hun opvangwens. 
Wil je juist gastouder worden, ook dan kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je op dit moment al gastouder en op zoek naar meer gastkindjes? Meld je dan aan.

Graag tot ziens bij Toppie Breda e.o.!

Hartelijke groeten,

Ilona van der Voort

Lees hier de privacyverklaring van Toppie Breda e.o..

Neem contact op met Toppie Breda e.o.

Regio Breda, Oosterhout, Gilze en Rijen, Geertruidenberg e.o.06 53 11 27 45
ilona@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl