Toppie De Meierij

Welkom bij Gastouderbureau Toppie de Meierij
Mijn naam is Karin Berkvens en ik woon in Boxtel. Als consulente van Gastouderbureau Toppie de meierij zorg ik met veel plezier voor de juiste match tussen gastouders en vraagouders.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Tijd om rustig een boekje te lezen, een spelletje te doen of een knutselwerkje te maken. Uw kindje staat centraal bij de gastouder, dat is de kracht van gastouderopvang.

Ondersteuning door de gastoudercentrale
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. De Gastoudercentrale verzorgt ons administratiesysteem. Via de OpvangApp worden alle uren en gegevens geregistreerd. Gastouders kunnen zich inschrijven op onze marktplaats en via deze marktplaats kun je als ouder eventueel op zoek gaan naar de gastouder die bij je past.

Kan ik u van dienst zijn?
Ik help u graag bij het vinden van een leuke gastouder. Ik heb lieve, professionele gastouders in mijn bestand. Graag ga ik de uitdaging aan om een passende gastouder te vinden voor u en uw kindje.

Opa en oma of vriendin of tante als oppas?
Gastouderbureau Toppie De Meierij biedt ook ondersteuning in het officieel registreren van de opvang die door opa, oma, tante of vriendin verzorgd wordt. Vraag naar de voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen om je officieel te registreren en om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag.

Zelf gastouder worden?
Als u van plan bent om zelf als gastouder te gaan werken kan ik u begeleiden. Er zijn verschillende mogelijkheden om de juiste opleidingen en cursussen te volgen. Wie weet bent u al in het bezit van de juiste opleiding en is alleen een erkend kinder EHBO certificaat nodig om als gastouder aan de slag te gaan. Neem contact op om vrijblijvend informatie op te vragen. Ik kom ook graag bij u thuis om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Mijn regio:
Boxtel - Sint Oedenrode – Best – Son en Breugel – Liempde – Schijndel – Gemonde – Vught – Sint Michielsgestel – s’-Hertogenbosch

Extra informatie is te vinden op onze algemene site of neem persoonlijk contact met mij op.


Karin Berkvens

 

Lees hier de privacyverklaring van Toppie De Meierij.

Neem contact op met Toppie De Meierij

Regio `s-Hertogenbosch, Botel, Best, Sint Michielsgestel, Vught, Schijndel, Sint Oedenrode, Oirschot, Son en Breugel e.o.06 18 72 73 37
karin@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl