Toppie Eindhoven e.o.

Welkom bij gastouderbureau Toppie Eindhoven e.o.

Mijn naam is Lieke Lavrijsen en ik woon samen met mijn vriend Dirk en onze twee kinderen Sepp (2013) en Tess (2016) in Veldhoven.

Als moeder heb ik zelf ervaren hoe ontzettend fijn gastouderopvang kan zijn, zowel voor het kind als voor de ouders. De kleinschaligheid en het huiselijke gevoel maken het een warme plek voor een kind om zich te ontwikkelen en zichzelf te kunnen zijn. Ik heb gezien hoe mijn kinderen genoten, iedere ochtend weer een grote glimlach als ze de gastouder en de andere kinderen zagen.

Weten dat je kind op een veilige en vertrouwde plek is waar er met alle liefde voor wordt gezorgd, is als werkende ouder enorm belangrijk. Ik zie gastouderopvang als een verlengstuk van het gezin. Het persoonlijke contact en het echt oog hebben voor je kind is wat een gastouder zo bijzonder maakt. Dat wens ik ieder gezin toe.

De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest als bemiddelingsmedewerker. Ook heb ik dik een half jaar een kijkje mogen nemen bij de Belastingdienst Toeslagen zodat ik met deze kennis de ouders beter kan bijstaan en adviseren bij het aanvragen en/of wijzigen van de kinderopvangtoeslag.

Vervolgens kwam Gastouderbureau Toppie op mijn pad, waar ik de kans aangeboden kreeg om mijn eigen vestiging op te starten. Een hele leuke nieuwe uitdaging die ik met beide handen en veel enthousiasme heb aangepakt.

Met mijn jarenlange ervaring in de gastouderopvang, bij de Belastingdienst en als moeder van twee kinderen denk ik de nodige ervaring en kennis te hebben om jou van dienst te zijn.

Voor ouders:

Voor Toppie Eindhoven wil ik samen met jou kijken naar je wensen, en zullen wij stap voor stap op zoek gaan naar de gastouder die het beste bij jouw gezin past.

- Zoek je een gastouder waar de kinderen in een huiselijke sfeer (maximaal 6 kinderen) met elkaar kunnen spelen, van elkaar kunnen leren en samen opgroeien en waar tijd is voor ieder kind?

- Of ben je juist op zoek naar de rust die het je geeft als er een gastouder aan huis komt?

- Ken je iemand waarvan je graag zou willen dat diegene de gastouder van je kinderen wordt?

Ik kan je helpen! Schroom niet om een vrijblijvende afspraak te maken. Want met mijn ruime ervaring, flinke mensenkennis en de mooie organisatie Toppie, zal ik altijd proberen dé match te vinden die bij jou als ouder het beste past. Meld je hier aan.

Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Hierdoor heb je als ouder recht op kinderopvangtoeslag.

Voor gastouders:

Wil je als gastouder met Toppie Eindhoven samenwerken? Of ben je nu nog geen gastouder, maar wil je dat wel graag worden? Ook hiermee kan ik je persoonlijk begeleiden en ben je van harte welkom bij onze prettige organisatie.

Toppie Eindhoven is altijd op zoek naar gemotiveerde, lieve en enthousiaste gastouders. Ben jij al gastouder of zou jij graag meer informatie ontvangen om gastouder te worden, meld je dan hier aan. Ik neem dan op korte termijn contact met jou op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Toppie Eindhoven werkt samen met De Gastoudercentrale, waardoor jij als gastouder van vele voordelen kunt profiteren. Zo lopen betalingen via de veilige Stichting Derdengelden, en kun jij je als gastouder inschrijven op de online marktplaats.

Regio:

Toppie Eindhoven e.o. is actief in de volgende gemeenten:

Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Heeze – Leende, Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel – de Mierden

Graag tot ziens bij Toppie Eindhoven!

Met vriendelijke groeten,

Lieke Lavrijsen

AANMELDEN OUDER

AANMELDEN GASTOUDER

Neem ook een kijkje op mijn Facebookpagina!

Privacyverklaring Toppie De Peel

Neem contact op met Toppie Eindhoven e.o.

Regio Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Heeze–Leende, Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel–De Mierden06 19 75 19 00
lieke@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl