Toppie Gelderland & Twente

Welkom bij Toppie Gelderland

Mijn naam is Laura Paape en ben woonachtig in Didam. Als bemiddelingsmedewerker van Toppie Gelderland & Twente zorg ik voor de juiste match tussen vraagouder en gastouder.

Door mijn jarenlange ervaring als bemiddelingsmedewerker op een uitzendbureau en als pedagogisch medewerker in o.a de kinderopvang/BSO heb ik de nodige kennis opgedaan. Als moeder van twee sportieve jongens van 9 jaar en 6 jaar oud weet ik hoe belangrijk het is dat jij je kindje met een gerust hart wegbrengt in een vertrouwde omgeving, waar ouders en kind zich thuis voelen.

 

Een gastouder is veel meer dan een oppas

Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

 

Kinderopvang in een kleine groep

Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Tijd om rustig een boekje te lezen, een spelletje te doen of een knutselwerkje te maken.

 

Ondersteuning door de Gastoudercentrale

Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. De Gastoudercentrale verzorgt onze administratie en facturering. Ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, omdat je geregistreerde kinderopvang afneemt. Betalingen worden verwerkt via Stichting Derdengelden zodat niemand risico’s loopt.

 

Kan ik je van dienst zijn?

Ben je op zoek naar een gastouder in regio Gelderland of Twente? Dan help ik je graag bij het vinden van een leuke gastouder die voldoet aan jouw opvangwensen. Geef hier je wensen door.

Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Dan kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meld je hier aan.

 

Voor meer informatie ben ik bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.

 

Laura Paape

laura@gobtoppie.nl

06-44224112

 

Lees hier de privacyverklaring van Toppie Gelderland & Twente

AANMELDEN OUDER

AANMELDEN GASTOUDER

Neem ook een kijkje op mijn Facebook-pagina!

Privacyverklaring Toppie Gelderland en Twente

Neem contact op met Toppie Gelderland & Twente

Regio Gelderland & Twente06 44 22 41 12
laura@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl