Toppie Tilburg

Welkom bij Gastouderbureau Toppie Tilburg
Bij Toppie Tilburg staat persoonlijke aandacht centraal. Willen we dat goed doen, is het van groot belang om de persoon achter Toppie Tilburg voor te stellen. Cindy Huiskes-Heesbeen is mijn naam, getrouwd, 2 kinderen en woonachtig in het centrum van Tilburg.

De afgelopen 24 jaar ben ik werkzaam geweest in alle facetten van de kinderopvang. Zo ben ik ruim 14 jaar eigenaresse geweest van een kinderdagverblijf in het centrum van Tilburg, ben ik gastouder aan huis geweest en heb ik daarna mijn uitdaging gevonden als bemiddelingsmedewerkster op een gastouderbureau. Zoals je leest een dijk aan ervaring in de kinderopvang in de breedste zin van het woord.

Voor ouders
Voor Toppie Tilburg wil ik samen met jou kijken naar je wensen en zullen wij stap voor stap op zoek gaan naar de gastouder die het beste bij jouw gezin past. We hebben een scala aan mogelijkheden:

  • Zoek je een gastouder waar de kinderen in een huiselijke sfeer (maximaal 6 kinderen) met elkaar kunnen spelen, van elkaar kunnen leren en samen opgroeien, waar tijd is voor ieder kind?
  • Of ben je juist op zoek naar de rust die het je geeft als er een gastouder aan huis komt?
  • Ken je iemand waarvan je graag zou willen dat diegene de gastouder van je kinderen wordt?


Ik kan je helpen! Schroom niet voor het maken van een afspraak, want met mijn ruime ervaring, flinke mensenkennis en de mooie organisatie Toppie, zal ik altijd proberen dé match te vinden die bij jou als ouder het beste past. Meld je hier aan.

Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Hierdoor heb je als ouder recht op kinderopvangtoeslag.

Voor gastouders
Wil je als gastouder met Toppie Tilburg samenwerken? Of ben je nu nog geen gastouder, maar wil je dat wel graag worden? Ook hiermee kan ik je persoonlijk begeleiden en ben je van harte welkom bij onze prettige organisatie.

Toppie Tilburg is altijd op zoek naar gemotiveerde, lieve en enthousiaste gastouders. Ben jij al gastouder of zou jij graag meer informatie ontvangen om gastouder te worden, meld je dan hier aan! Ik neem dan op korte termijn contact met jou op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Toppie Tilburg werkt samen met De Gastoudercentrale, waardoor jij als gastouder van vele voordelen kunt profiteren. Zo lopen betalingen via de veilige Stichting Derdengelden, en kun jij je als gastouder inschrijven op de online marktplaats.


Toppie Tilburg is actief in de volgende gemeentes:
Tilburg, Oisterwijk, Goirle, Loon op Zand, Waalwijk, Hilvarenbeek en Dongen.

Graag tot ziens bij Toppie Tilburg!

Met vriendelijke groeten,
Cindy Huiskes-Heesbeen

AANMELDEN OUDER

AANMELDEN GASTOUDER

Neem ook een kijkje op mijn Facebook-pagina!

Privacyverklaring Toppie Tilburg

Neem contact op met Toppie Tilburg

Regio Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Loon op Zand, Dongen, Hilvarenbeek en Waalwijk.

Maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.06 12 30 42 74
cindy@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl