Toppie Twente

Mijn naam is Lisette Brouwer-Kuiphuis en ben woonachtig in Borne. Als bemiddelingsmedewerker van Gastouderbureau Toppie Twente zorg ik met veel plezier voor de juiste match tussen gastouders en vraagouders. Dit doe ik door gericht te luisteren naar de behoefte van de ouders en het kind. De gastouders worden door mij zorgvuldig persoonlijk gescreend op hun kwaliteiten voordat ze voorgesteld worden aan de vraagouder. Daardoor ontstaat er veel eerder de juiste match.

Het is natuurlijk van groot belang dat een kind met veel plezier naar de opvang gaat en dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Hiervoor is het belangrijk dat de veiligheid en kwaliteit gewaarborgd wordt. Dit is één van mijn taken als bemiddelingsmedewerker, maar ook persoonlijke begeleiding en betrokkenheid kunt u van mij verwachten. Mede door mijn gerichte opleiding als Sociaal Pedagogisch hulpverlener en 8 jaar werkervaring in de kinderopvang, kan ik spreken van een ruime pedagogische achtergrond en veel affiniteit met kinderen en hun ouders.

Tot het werkgebied van gastouderbureau Toppie Twente behoren o.a. de gemeenten Hengelo, Borne, Almelo, Enschede, Hof van Twente, Haaksbergen, Twenterand en Oldenzaal.

Heeft u belangstelling voor vertrouwde en voordelige kinderopvang in huiselijke kring? Wilt u graag gastouder zijn op een professionele en persoonlijke manier? Of wil een buurvrouw, vriend(in) of oma/opa graag op uw kind(eren) passen en hier graag wat ondersteuning bij? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak.


Tot ziens bij gastouderbureau Toppie Twente


Met vriendelijke groetjes,

Lisette Brouwer-KuiphuisLees hier de privacyverklaring van Toppie Twente.

Neem contact op met Toppie Twente

Regio Enschede, Hengelo, Almelo, Hof van Twente, Twenterand, Haaksbergen, Borne e.o.

Gastouderbureau Toppie Twente is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Beemd 23
7621 GE
06-28290233
lisette@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl