Toppie Volendam

Mijn naam is Sandra Smit en ik woon in Volendam. Als bemiddelingsmedewerker van Gastouderbureau Toppie Volendam zorg ik voor de juiste match tussen ouder en gastouder. Gastouderopvang vind ik een hele fijne vorm van opvang. Professionele opvang bij een gekwalificeerde gastouder, en tegelijkertijd de huiselijkheid zoals bij het kind thuis. Door de kleinschaligheid krijgt het kind de aandacht die hij/zij verdient, en daarbij geniet het kind van de voordelen om samen met andere kinderen te spelen en op te groeien. Wat gastouderopvang in mijn ogen ook zo mooi maakt, is dat u, als ouders, de gastouder zelf kunt uitkiezen. En uw kindje heeft één vertrouwd gezicht.

Mijn ervaring in de kinderopvang en op kantoor zet ik graag voor u in bij mijn werk als bemiddelingsmedewerker. Als u op zoek bent naar een goede en lieve gastouder, neem dan gerust contact met me op. Met veel plezier zoek ik een geschikte gastouder voor uw kindje. Als moeder van drie kinderen weet ik hoe belangrijk het is om met een gerust hart uw kindje te kunnen achterlaten als u naar uw werk gaat.

Onze gastouders voldoen aan alle gevraagde eisen en geven de kinderen de aandacht en liefde die zij verdienen. Daarnaast bieden zij voldoende mogelijkheden om de kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren.

Heeft u juist interesse om al als gastouder te gaan werken? Ook dan kan ik u helpen uw eigen gastouderopvang op te starten, ook als u op dit moment de juiste diploma’s nog niet hebt. Werkt u al als gastouder, en wilt u zich aanmelden bij ons bureau, neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie. Wij bieden goede begeleiding aan de gastouder en bieden leuke extra’s voor u!

Voor vragen kunt u mij bellen of mailen. Tot het werkgebied van Toppie Volendam horen o.a. de gemeenten Alkmaar, Edam-Volendam, Purmerend, Beemster en Waterland e.o.

Tot ziens bij Toppie Volendam!

Sandra Smit

 

Lees hier de privacyverklaring van Toppie Volendam.

AANMELDEN OUDER

AANMELDEN GASTOUDER

Neem contact op met Toppie Volendam

Regio Alkmaar, Edam-Volendam, Purmerend, Beemster, Waterland e.o.06 53 96 60 40
sandra@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl