Toppie West-Brabant

Welkom bij Gastouderbureau Toppie West-Brabant

Mijn naam is Chantal Leijger en ik woon in Roosendaal. Als consulente van Gastouderbureau Toppie West-Brabant zorg ik al jaren met veel plezier voor de juiste match tussen gastouders en vraagouders. Met meer dan 30 jaar ervaring in de kinderopvang en als moeder van twee kinderen denk ik de nodige ervaring en kennis te hebben om jou van dienst te zijn.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Tijd om rustig een boekje te lezen, een spelletje te doen of een knutselwerkje te maken.


Ondersteuning door de Gastoudercentrale
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. De Gastoudercentrale verzorgt onze administratie en facturering. Ouders komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, omdat je geregistreerde kinderopvang afneemt. Betalingen worden verwerkt via Stichting Derdengelden zodat niemand risico’s loopt.

Kan ik je van dienst zijn?
Ben je op zoek naar een gastouder in regio West-Brabant? Dan help ik je graag bij het vinden van een leuke gastouder die voldoet aan jouw opvangwensen. Geef hier je wensen door.

Ben je gastouder of wil je gastouder worden? Dan kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meld je hier aan.

Voor meer informatie ben ik bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur.


Chantal Leijger
chantal@gobtoppie.nl
06 18 14 71 92
facebook.com/gobtoppiewestbrabant

Lees hier de privacyverklaring van Toppie West-Brabant.

 

AANMELDEN OUDER

AANMELDEN GASTOUDER

Neem ook een kijkje op mijn Facebook-pagina!

Privacyverklaring Toppie West-Brabant

 

Neem contact op met Toppie West-Brabant

Regio Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Rucphen, Halsteren, Hoogerheide, Dinteloord, Oud Gastel, Oudenbosch, Wouw e.o.06 18 14 71 92
chantal@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl