Toppie Zuidoost-Brabant

Welkom bij Gastouderbureau Toppie Zuidoost-Brabant
Mijn naam is Marjolein Schulten en ik woon in Veghel.  Na 14 jaar met heel veel liefde en plezier mijn eigen gastouderopvang te hebben gedraaid, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om bij een kinderdagverblijf te werken, maar dat was niet waar mijn hart lag. Vervolgens kwam Gastouderbureau Toppie op mijn pad, waar ik mij met veel enthousiasme bij heb aangesloten.

Als moeder van 3 mooie dochters (2002 – 2005 – 2009) en mijn pedagogische achtergrond, kunt u van mij persoonlijke begeleiding en betrokkenheid verwachten. Als bemiddelingsmedewerker van gastouderbureau Toppie Zuidoost-Brabant zorg ik met veel plezier voor de juiste match tussen gastouders en vraagouders. Omdat gastouderopvang een zeer persoonlijke vorm van opvang is, vind ik het van groot belang dat de wensen van de ouders, kinderen en gastouders op elkaar afgestemd worden zodat de opvang door iedereen als prettig ervaren wordt.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Een gastouder biedt kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Tijd om rustig een boekje te lezen, een spelletje te doen of een knutselwerkje te maken. Uw kindje staat centraal bij de gastouder, dat is de kracht van gastouderopvang.

Ondersteuning door de gastoudercentrale
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. De Gastoudercentrale verzorgt ons administratiesysteem. Via Opvangapp
worden alle uren en gegevens geregistreerd. Gastouders kunnen zich inschrijven op onze marktplaats en via deze marktplaats kun je als ouder eventueel op zoek gaan naar de gastouder die bij je past.

Regio
De gemeenten Bernheze, Boekel, Grave, Laarbeek, Landerd, Meierijstad, Mill & St. Hubert, Oss en Uden.

Heeft u belangstelling voor vertrouwde en voordelige kinderopvang in huiselijke kring? Wilt u graag gastouder zijn op een professionele en persoonlijke manier? Of wil een buurvrouw, vriend(in) of oma/opa graag op uw kind(eren) passen en hier graag wat ondersteuning bij? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak.

Tot ziens bij Toppie Zuidoost-Brabant!

Met vriendelijke groeten,

Marjolein Schulten

Lees hier de privacyverklaring van Toppie Zuidoost-Brabant.

Neem contact op met Toppie Zuidoost-Brabant

Regio Bernheze, Boekel, Grave, Laarbeek, Landerd, Meierijstad, Mill & St. Hubert, Oss, Uden e.o.06 20 71 01 39
marjolein@gobtoppie.nl

Gastouderbureau Toppie
nl en pl