Toppie Nieuws

Blijf op de hoogte en lees wat er speelt in de wereld van gastouderopvang. 

Op basis van wijzigingen in het algemene protocol voor kinderopvang, zijn er enkele kleine aanpassingen zijn gedaan aan de Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld.

'Noot-geval': een prentenboek over voedselallergie. Heeft je kind of een kind in jouw opvang een voedselallergie en zou je er graag op een leuke manier informatie op school of bij de gastouder over willen delen?

Doe gratis mee aan de Zonnetjesweek 2024 Breng zonbescherming naar je opvang met de Zonnetjesweek 2024! Dit jaar organiseert het Nationaal Huidfonds weer een gratis, RIVM-erkend evenement van 27 t/m 31 mei.

Week van de Teek (22 t/m 26 april) In april is er weer een Week van de Teek. Hierin wordt aandacht gevraagd voor tekenbeten. Voorop staat natuurlijk dat de natuur goed is voor ons welzijn. We worden er ontspannen van en zijn in beweging.

(Buiten)speel- en knutseltips van OERRR OERRR is een onderdeel van Natuurmonumenten, dat gericht is op kinderen en natuurbeleving. Natuurmonumenten zet zich in voor een natuurrijker Nederland.